• 40512686
  • soriba36@yahoo.fr

Org nr: 913 054 911

  • Mandag - Søndag: 06:00 - 24:00

Vinduspuss

Vinduspuss

Både for privat personer og bedrifter vil det være behov for regelmessig å vaske vinduene. Over tid vil salter, støv og skitt samle seg på glassflaten. Hvis ikke overflaten blir rengjort kan disse saltene brenne seg inn i glasset når solen steker på dag etter dag, måned etter måned.

Det kan også være at du har fått installert nye vinduer og ser behovet for å fjerne fugerester og klistremerker. Ting som er vanskelig å få til på egen hånd. Vi tar gjerne på oss oppgaven med å gjøre dine vinduer skinnende rene.

Vi tilbyr derfor alle våre kunder rengjøring av både vinduer og fasader. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Vi liker kunne se ut av vinduene og at lys slipper inn, og da er det viktig at vinduene er rene! Støv, smuss og sur nedbør fører til at vinduene blir skitne. For å holde vinduene rene må det utføres jevnlig vinduspuss. Vi er et renholdsfirma som tilbyr Vinduspuss, Fasadevask, Takrennerens og Istappefjerning.

Vi leverer et variert spekter av tjenester knyttet til drift av eiendom. Vi tilpasser alltid våre tjenester. Vi kan ta oss av hele eller deler av arbeidet. Selvsagt får du rapportering og dokumentasjon underveis på jobben vi gjør.

VinduspussVi utfører vinduspuss for både private og bedrift. De fleste kunder velger en fast avtale på vinduspuss slik at de har rene vinduer hele året rundt. Vi utføre selvfølgelig også tradisjonelt vinduspuss.

Blanke vinduer gir det lille ekstra.  Enten det er et ditt private hus eller arbeidsplassen din, gir blanke rene vinduer et godt inntrykk og er god «reklame». Vi tar alle typer oppdrag innen vinduspuss.

Vi har mange års erfaring med vinduspuss. I løpet av de siste årene har vi utført flere tusen vinduspuss-oppdrag. Vårt vinduspuss-oppdrag er alt fra hus, leiligheter, butikker, kontorer til borettslag. Vi tilbyr både utvendig og innvendig vinduspuss.

Uansett hvilket behov du har, er vi nøye på at oppdragene vi påtar oss starter og avslutter til avtalt tid. Vi har eget proft utstyr – du trenger verken stille med utstyr selv eller bekymre deg. Vi anbefaler å vaske vinduene 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Noen ganger er det behov for vask innvendig, og dette er også noe vi kan hjelpe til med.

Ta kontakt med oss for mer informasjon dersom du er interessert i daglig renhold eller bedriftsrenhold (renhold av bedrift i Oslo). Hos oss vil du få en fast renholder som tar seg av skitne vinduer når det trengs, enten det er for en bolig eller for bedrift – Vi hjelper gjerne til.

Call Now ButtonRING OSS!