• 40512686
 • soriba36@yahoo.fr

Org nr: 913 054 911

 • Mandag - Søndag: 06:00 - 24:00

Smittevask og desinfisering

 • Hjem
 • Smittevask og desinfisering

Smittevask og desinfisering

Effekt renhold utfører oppdrag der vi vasker og desinfiserer bygninger. Det kan gjelde kontorer, lager, barnehager, borettslag, butikker osv.

TepperensDet finnes forskjellige virus og bakterier som kan gjøre oss syke. Nå for tiden er de fleste opptatt av å begrense smitten av Covid-19. Det ønsker vi også å bidra med for at bedrifter og lokaler kan være så trygge som mulig.

Det finnes dessverre også andre virus og bakterier som kan gjøre oss syke. Noen eksempler er:

 • Noro-virus
 • Salmonella
 • Tuberkulose
 • Campylobacteriose

Forebyggende

 • Vask av alle kontaktflater
 • Vask av rom som ofte brukes. For eksempel kjøkken og toalett

Smitteutbrudd

Det kan være utfordrende å vite nøyaktig hva man skal gjøre hvis det blir påvist smitte i sine lokaler. Smittesporing skal iverksettes, ansatte skal settes i karantene og man er bekymret for kostnader knyttet opp til smitterenhold.

Vi ønsker å skreddersy tjenesten slik at det blir en positiv opplevelse. Våre dyktige ansatte har lang erfaring innenfor renholdsfaget. De vil bidra med at arbeidet blir utført på en trygg og effektiv måte. De vil benytte seg av nøye utvalgte maskiner og beskyttelsesutstyr slik at sikkerheten blir ivaretatt. 

Et eksempel på dette vil være å ta i bruk en tåkemaskin. Ved å bruke en tåkemaskin forsikrer vi oss om at selv steder det er vanskelig å komme til blir desinfisert. Det kan være dørhåndtak, produksjonsdisker, toaletter, leker, treningsapparater osv.

På den måten kan vi desinfisere store bygg på en trygg og sikker måte og samtidig kostnadseffektivt for deg som kunde. 

Utstyr: Xpower F-18B

Kjemikalier: Overflatedesinfeksjon MF Barrier

 • Desinfeksjon av overflater
 • Svært effektiv og miljøvennlig
 • Godkjent av mattilsynet
 • EN standard: EN 1276, EN 1650, EN 13697, EN 13624, EN13727, EN 14348, EN14476.

Tepperens at hjemme hos kunde

Det å rense teppet er egentlig ganske enkelt. Likevel viser det seg at man trenger å ha gode kunnskaper om materialet teppet er laget av og om de kjemikaliene som blir brukt under prosessen. Dessuten er det viktig å reagere fort når teppet blir skittent, ettersom gamle flekker er vanskelige å få vekk.

Tepper er viktige i forhold til inneklimaet i bygninger. De filtrerer luft, og holder på støv, skitt og annen forurensing. Dette gjør dog at de bør renses med jevne mellomrom slik at de ikke virker mot sin hensikt, samt for å bevare teppenes fine utseende.

TepperensFrekvens for rens av tepper avhenger veldig av hvor de benyttes. Våre smarte tepperensmaskiner kan enkelt brukes på både tepper, teppegulv, bilseter, møbler, sofa, madrasser, sengegavler, tekstiler og mye mer. Vi renser tepper i henhold til en ekstraksjonsmetode. Våre rensemetoder fjerner effektivt maksimal menge forurensing uten å skade teppet.

Med mange års erfaring med spesialisering i toppmoderne tepperens, tilbyr vi mer enn andre selskaper. Vårt mål er å fjerne maksimalt med smuss, flekker og allergener, på en miljøvennlig og skånsom måte, og at du som kunde skal være kjempefornøyd med resultatet.

Når vi er ferdige med å rense teppet i ditt hjem eller kontor, vil du bli begeistret over resultatet. Først vi identifisering av fibertype/teppetype. Etter vi starte Testing av pH, smussinnhold og flekker … Etterpå vi bruk kraftig støvsuger med roterende børster og starte for-behandling av flekker.

Regelmessig støvsuging av tepper er en viktig del av vedlikeholdet. I tillegg bør man årlig ta en dypere rens av teppet, for å fjerne støv og bakterier som har samlet seg i teppets fibre. Vi er klare til å bli kalt inn på teppet.

Vi renser dine tepper på en skånsom, men effektiv måte, og ved hjelp av riktig tilpasset midler.

Call Now ButtonRING OSS!