• 40512686
  • soriba36@yahoo.fr

Org nr: 913 054 911

  • Mandag - Søndag: 06:00 - 24:00

Oppskuring og boning

  • Hjem
  • Oppskuring og boning

Oppskuring og Boning

Oppskuring og BoningAlle gulv har en levetid. Vanlig renhold fjerner smuss og skitt som ligger på overflaten.

Over tid vil likevel toppbelegget på gulvet bli slitt. Ved å skure opp et gulv fjerner man smuss og partikler som bidrar til slitasje.

Når man deretter boner gulvet får man lagt på et beskyttende topplag. Kostnaden knyttet opp til boning er en nyttig investering for deg som kunde fordi gulvet blir beskyttet og levetiden på gulvet øker.

Gulvet blir seende mye bedre ut. Dette vil være til stor hjelp for de ansatte og kunder som kommer på besøk og bidrar til at lokalene ser respektable ut. Respektable lokaler fører ofte til økt salg for en bedrift!

Kontakt oss for prisoverslag.

Pris på boning av vinylgulv ligger på fra 10-30 kr pr m2 eks mva. Stein, kork og linoleum må befares før pris.

Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.

Vanlig og jevnlig renhold vil holde gulvene rene, men over tid vil man slite seg gjennom toppbelegget på ethvert gulv, med mindre man får utført skikkelig oppskuring etterfulgt av profesjonell boning. Oppskuringen, når den er gjort korrekt, gjør gulvet fullstendig rent. Med boning både pleier og revitaliserer man gulvet, samtidig som man oppretter en hinne som bruk og belastning sliter på. Da unngår man at selve gulvmaterialet får denne belastningen.

OppskuringVinyl og linoleumsgulv tåler hard belastning over lang tid, men må bli regelmessig behandlet. Vi utfører oppskuring og boning av både vinyl og linoleumsgulv, noe som fornyer gulvet og gir en lengre levetid.

Vi har over 10 års erfaring med boning og oppskuring og vet hvordan vi skal behandle ditt gulv. Et inkluderende og profesjonelt arbeidsmiljø er viktig for oss, derfor har alle renholdere faste arbeidskontrakter med gode vilkår. De har også fått god renholdsopplæring, bærer til enhver tid HMS kort og er autorisert av Arbeidstilsynet.

Når man deretter boner gulvet får man lagt på et beskyttende topplag. Kostnaden knyttet opp til boning er en nyttig investering for deg som kunde fordi gulvet blir beskyttet og levetiden på gulvet øker.

Vi benytter moderne rengjøringsmaskiner og verktøy, og de beste rengjøringsmidlene for at gulvet ditt blir rent – og holder seg rent utover våren. Ta kontakt med oss i dag, så varer det ikke lenge før du har «nytt» flis- eller steingulv.

Vi utfører blant annet:

  • Boning av linoleum og vinylgulv.
  • Polering av polish behandlede gulv.
  • Grunnoljing og re-oljing av tregulv.
  • Behandling av laminat, stein, granitt, marmor og betong.

Kontakt oss om ditt behov for gulvvedlikehold. Ta en telefon til 40512686 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for mer informasjon, og en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med deres gulvvedlikehold.

Call Now ButtonRING OSS!